BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Mühendislik Fakültesi
İnşaat Mühendisliği Bölümü

Prof. Dr. H. Polat Gülkan Bilim Akademisi Asli Üyeliğine Seçildii

Bilim Akademisi Derneği’nin 01/12/2023 tarihli Genel Kurulu’nda yapılan oylama ardından Dernek Yönetim Kurulu, Başkent Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. H. Polat Gülkan’ı Dernek tüzüğünün 8nci Maddesi çerçevesinde Bilim Akademisi Derneği asli üyeliğine davet etmeye oybirliği ile karar vermiş bulunmaktadır.

Bilim Akademisi, bütün bilim akademileri gibi resmi politikalardan bağımsız olarak faaliyet göstermekte ve bilimsel liyakat, dürüstlük ve özgürlük ilkelerini gözetmektedir. Halen iki yüz civarında üyeye sahip olan Bilim Akademisi, ülkemizin en başarılı bilim insanlarını bir araya getirerek bilimde mükemmeliyeti teşvik etmekte ve çalışmalarını bilimsel yöntemler, gelenekler ve dürüstlük ilkelerini gözeten bir tutum içinde sürdürmeyi kendisine esas yol gösterici ilke olarak kabul etmektedir.

Sayın Prof. Dr. H. Polat Gülkan hocamızı Bilim Akademisi asli üyeliği için tebrik ediyoruz.